Discover our world

Monteur

Allround Monteur

published 13/03/2023

go back
Vanquish Yachts Image

Wie is Vanquish Yachts? 

Vanquish Yachts ontwikkelt en bouwt snelle aluminium “sport boats” met fantastische wendbaarheid en superieur comfort. Deze supersnelle boten worden met de hand gemaakt in Marknesse. Vanquish Yachts staat garant voor maatwerk van customized jachten, innovatie, vrijheid, snelheid en benadert alles vanuit een persoonlijk oogpunt. Daarnaast is Vanquish Yachts een informele organisatie van meer dan 115 medewerkers, waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Wegens groei van de interne organisatie gekoppeld aan de verkoop van nieuwe jachten, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Je komt dus direct in dienst bij Vanquish Yachts!

Waarom wil jij werken bij Vanquish Yachts?

Een paar steekwoorden: Afwisseling, verantwoordelijk, vrijheid in werk, perfecte werksfeer, de gezellige vrijdagmiddagborrel, kleine projectenteams. Geen jacht is hetzelfde bij Vanquish Yachts. Aangezien elke klant de vrije hand heeft in de samenstelling van het jacht, betekent dit dat geen enkel project hetzelfde is. Wegens de snelle doorlooptijden werk je dus ontzettend gevarieerd aan elk nieuwbouw project. De variatie geldt voor alle rollen, van timmerman tot en met de monteursrollen. Om deze redenen zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega’s die op zoek zijn naar variatie, “geen dag hetzelfde” en daarbij technisch hoogstaande kwaliteit willen afleveren.

De rol van allround monteur bij Vanquish Yachts?

Als Allround Monteur houd je je bezig met alles wat te maken heeft met in- en afbouw van alle VQ modellen. Denk hierbij aan alle verschillende onderdelen, waaronder de motoren, consoles, dashboarden, maar ook aan de inbedrijfstelling van alle “parts”. Je bent dus het ene moment werktuigbouwkundig bezig en het andere moment meer gericht op Elektrotechniek. Een zelfstandige en accurate werkhouding is voor jou dus ook vanzelfsprekend. Het salaris van deze rol vertaalt zich naar de inschaling in de Klein Metaal CAO.

Wie zoeken wij?

Voor de functie van Allround Monteur verwachten we dat je zin hebt in een nieuwe uitdaging, dat je wilt leren en open staat voor feedback. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en werk je in een schone en nette werkomgeving die je ook zo houdt. Verder verwachten we dat je;

  • – technisch inzicht hebt en van een schets kunt werken
  • – dat je een achtergrond hebt in Jachtbouw, Scheepsbouw, Automotive, Elektrotechniek of Installatietechniek
  • – 2 rechterhanden hebt

 

Wat ga je doen?

Als Allround Monteur zorg jij voor alles wat te maken heeft met in- en afbouw van alle Vanquish modellen. Denk hierbij aan alle verschillende onderdelen, waaronder de motoren, consoles, dashboarden, maar ook aan de inbedrijfstelling van alle “parts”.
Je bent dus het ene moment werktuigbouwkundig bezig en het andere moment meer gericht op Elektrotechniek. Als Allround Monteur heb je dus een zelfstandige en afwisselende functie.

 

Wat bieden wij?

  • – Een mooie moderne en schone werkomgeving
  • – Werken aan de mooiste jachten ter wereld
  • – Werkkleding en goed gereedschap beschikbaar
  • – Prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden
  • – Werkkleding en goed gereedschap beschikbaar

 

Meer informatie of solliciteren: Neem contact op met Annet de Haan annet@vanquish-yachts.com (06-21263307). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

/ FOLLOW US

Solliciteer op de functie

Allround Monteur.

send
Allround Monteur

Our website uses cookies to optimise our services. Moreover, we would like to show you personalised ads on the internet based on your use of www.vanquish-yachts.com. If you agree to the latter, please click ‘I agree’. For more information, read our Cookie Statement and our Privacy Statement.