Discover our world

Timmerlieden / Interieurbouwer

(Scheeps) Timmerlieden / Interieurbouwer

published 15/11/2021

go back
Vanquish Yachts Image

Wie is Vanquish Yachts?
Vanquish Yachts ontwikkelt en bouwt snelle aluminium “sport boats” met fantastische wendbaarheid en superieur comfort. Deze supersnelle boten worden met de hand gemaakt in Marknesse. Vanquish Yachts staat garant voor maatwerk van customized jachten, innovatie, vrijheid, snelheid en benadert alles vanuit een persoonlijk oogpunt. Daarnaast is Vanquish Yachts een informele organisatie van meer dan 65 medewerkers, waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Wegens groei van de interne organisatie gekoppeld aan de verkoop van nieuwe jachten, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Je komt dus direct in dienst bij Vanquish Yachts!

Waarom wil jij werken bij Vanquish Yachts?
Een paar steekwoorden: Afwisseling, verantwoordelijk, vrijheid in werk, perfecte werksfeer, de gezellige vrijdagmiddagborrel, kleine projectenteams. Geen jacht is hetzelfde bij Vanquish Yachts. Aangezien elke klant de vrije hand heeft in de samenstelling van het jacht, betekent dit dat geen enkel project hetzelfde is. Wegens de snelle doorlooptijden werk je dus ontzettend gevarieerd aan elk nieuwbouw project. De variatie geldt voor alle rollen, van timmerman tot en met de monteursrollen. Om deze redenen zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega’s die op zoek zijn naar variatie, “geen dag hetzelfde” en daarbij technisch hoogstaande kwaliteit willen afleveren.

De rol van (Scheeps)timmerlieden / Interieurbouwer bij Vanquish Yachts
Als (Scheeps)timmerman / vrouw / Interieurbouwer ben je te omschrijven als een zelfstandige werk(st)er, hebt ruimtelijk en technisch inzicht, staat open om te luisteren en te leren van andere collega’s en kunt goed vanuit een schets werken. Je werkt zowel in de boot als achter de werkbank en werkt met materiaal zoals hout en HPL platen. Je houdt je natuurlijk dagelijks bezig met het interieur van de jachten, waarbij je ook meubels maakt en zelf plaatst in de verschillende VQ modellen. Het salaris van deze rol vertaalt zich naar de inschaling in de Klein Metaal CAO.

De basis / wat verwacht Vanquish Yachts van jou?

  • Technisch onderlegd in jouw vakgebied of intrinsieke motivatie om te leren.
  • Achtergrond in Interieur- en/of standbouw, Hout of gelijkmatige opleidingen / ervaring zoals HMC.
  • Vanaf een schets kunnen werken, jij hebt geen uitgewerkte productietekening nodig.
  • Oog voor kwaliteit, 2 rechterhanden, open voor feedback.
  • Zin in een nieuwe uitdaging in een informele organisatie, waar passie en ambitie voorop staan.
  • Je werkt graag in een schone en nette werkomgeving en zorgt dat dit ook zo blijft.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

/ FOLLOW US

Solliciteer op de functie

(Scheeps) Timmerlieden / Interieurbouwer.

send
(Scheeps) Timmerlieden / Interieurbouwer

Our website uses cookies to optimise our services. Moreover, we would like to show you personalised ads on the internet based on your use of www.vanquish-yachts.com. If you agree to the latter, please click ‘I agree’. For more information, read our Cookie Statement and our Privacy Statement.