Discover our world

Project Buyer

Project Inkoper Superyachts

published 27/01/2022

go back
Vanquish Yachts Image

Wie is Vanquish Yachts?
Vanquish Yachts ontwikkelt en bouwt snelle aluminium “sport boats” met fantastische wendbaarheid en superieur comfort. Deze supersnelle boten worden met de hand gemaakt in Marknesse. Vanquish Yachts staat garant voor maatwerk van customized jachten, innovatie, vrijheid, snelheid en benadert alles vanuit een persoonlijk oogpunt. Vanuit Vanquish Yachts is er ook een divisie welke zich bezig houdt met de ontwikkeling van de superjachten tot 35 meter. Daarnaast is Vanquish Yachts een informele organisatie van meer dan 65 medewerkers, waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Onze divisie Vanquish Superyachts groeit en is op zoek naar versterking op de afdeling Inkoop. Je komt dus direct in dienst bij Vanquish Yachts!


Waarom wil jij werken bij Vanquish Yachts?
Een paar steekwoorden: Afwisseling, verantwoordelijkheid, vrijheid in werk, perfecte werksfeer, de gezellige vrijdagmiddagborrel, kleine projectenteams. Geen jacht is hetzelfde bij Vanquish Yachts. Aangezien elke klant de vrije hand heeft in de samenstelling van het jacht, betekent dit dat geen enkel project hetzelfde is. Wegens de snelle doorlooptijden werk je dus ontzettend gevarieerd aan elk nieuwbouw project. De variatie geldt voor alle functies, van timmerman tot en met de technische vacatures.

Om deze redenen zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega’s die op zoek zijn naar variatie, “geen dag hetzelfde” en daarbij technisch hoogstaande kwaliteit willen afleveren. 

De rol van Project Inkoper bij Vanquish Superyachts
Als Project Inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop en de begeleiding van inkopen met betrekking tot een van onze superjachten. In dit specifieke geval zal je op de nieuwe locatie in Zwartsluis komen te werken. Je zal je bezig houden met het inkopen van alle techniek aan boord van het jacht, waarbij jouw technische achtergrond gerelateerd is aan ervaring in de maritieme sector. We zoeken iemand die het ook niet erg zal vinden om waar nodig bij te springen in de logistiek.

De basis / wat verwacht Vanquish Yachts van jou?
– Aantoonbare ervaring in het vakgebied Inkoop binnen de maritieme sector;
– Je bent niet vies om zelf de mouwen op de stropen en te ondersteunen op logistieke
  werkzaamheden;
– Beschikbaar tot eind 2022, ZZP is mogelijk.
– Zin in een nieuwe uitdaging in een informele organisatie, waar passie en ambitie voorop staan;
– Je werkt graag in een schone en nette werkomgeving en zorgt dat dit ook zo blijft.


Meer informatie of solliciteren: michel@talentyards.nl (06-36279690) of Annet de Haan annet@vanquish-yachts.com (06-21263307). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

/ FOLLOW US

Solliciteer op de functie

Project Inkoper Superyachts.

send
Project Inkoper Superyachts

Our website uses cookies to optimise our services. Moreover, we would like to show you personalised ads on the internet based on your use of www.vanquish-yachts.com. If you agree to the latter, please click ‘I agree’. For more information, read our Cookie Statement and our Privacy Statement.