Discover our world

Monteur

Monteur – Schadehersteller Yachts

published 23/06/2021

go back
Vanquish Yachts Image

Wie is Vanquish Yachts?
Vanquish Yachts ontwikkelt en bouwt snelle aluminium “sport boats” met fantastische wendbaarheid en superieur comfort. Deze supersnelle boten worden met de hand gemaakt in Marknesse. Vanquish Yachts staat garant voor maatwerk van customized jachten, innovatie, vrijheid, snelheid en benadert alles vanuit een persoonlijk oogpunt. Daarnaast is Vanquish Yachts een informele organisatie van meer dan 65 medewerkers, waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Wegens groei van de interne organisatie gekoppeld aan de verkoop van nieuwe jachten, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Je komt dus direct in dienst bij Vanquish Yachts!

Waarom wil jij werken bij Vanquish Yachts?
Een paar steekwoorden: Afwisseling, verantwoordelijk, vrijheid in werk, perfecte werksfeer, de gezellige vrijdagmiddagborrel, kleine projectenteams. Geen jacht is hetzelfde bij Vanquish Yachts. Aangezien elke klant de vrije hand heeft in de samenstelling van het jacht, betekent dit dat geen enkel project hetzelfde is. Wegens de snelle doorlooptijden werk je dus ontzettend gevarieerd aan elk nieuwbouw project. De variatie geldt voor alle rollen, van timmerman tot en met de monteursrollen. Om deze redenen zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega’s die op zoek zijn naar variatie, “geen dag hetzelfde” en daarbij technisch hoogstaande kwaliteit willen afleveren.

De rol van Monteur – Schadehersteller bij Vanquish Yachts
Als Schadehersteller van onze jachten werk je zowel in Marknesse als in het buitenland. In dit specifieke geval zal je veel in Florida werken. Helaas zijn er wel eens wat (kleine) schades aan onze jachten, welke op een professionele en juiste manier behandeld en gerepareerd moeten worden. Wij zoeken een kandidaat die ervaring heeft in schade reparaties aan jachten, kennis heeft van spuiten en interesse heeft om veel naar Amerika te reizen. De verdeling is ongeveer 60% Nederland – 40% Florida, waarvan je eens per maand de reparaties in de VS zal doen. Wij zoeken een specialist die het leuk vindt om veel te reizen! Uiteraard bieden we jou goed onderdak en regelen we alles voor je tijdens je verblijf in het buitenland.

De basis / wat verwacht Vanquish Yachts van jou?

  • Aantoonbare ervaring in het vakgebied Schadeherstel en de maritieme sector.
  • Achtergrond in Jacht- en Scheepsbouw en/of Automotive.
  • Je bent bereid om veel te reizen en voor bepaalde periodes in Amerika te verblijven.
  • Oog voor kwaliteit, 2 rechterhanden, open voor feedback..
  • Zin in een nieuwe uitdaging in een informele organisatie, waar passie en ambitie voorop staan.
  • Je werkt graag in een schone en nette werkomgeving en zorgt dat dit ook zo blijft.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

/ FOLLOW US

Solliciteer op de functie

Monteur – Schadehersteller Yachts.

send
Monteur – Schadehersteller Yachts

Our website uses cookies to optimise our services. Moreover, we would like to show you personalised ads on the internet based on your use of www.vanquish-yachts.com. If you agree to the latter, please click ‘I agree’. For more information, read our Cookie Statement and our Privacy Statement.