Discover our world

Engineer

Engineer Superyachts

published 15/11/2021

go back
Vanquish Yachts Image

Wie is Vanquish Yachts?
Vanquish Yachts ontwikkelt en bouwt snelle aluminium “sport boats” met fantastische wendbaarheid en superieur comfort. Deze supersnelle boten worden met de hand gemaakt in Marknesse. Vanquish Yachts staat garant voor maatwerk van customized jachten, innovatie, vrijheid, snelheid en benadert alles vanuit een persoonlijk oogpunt. Vanuit Vanquish Yachts is er ook een divisie welke zich bezig houdt met de ontwikkeling van de superjachten tot 35 meter. Daarnaast is Vanquish Yachts een informele organisatie van meer dan 65 medewerkers, waarbij persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Onze divisie Vanquish Superyachts groeit en is op zoek naar versterking op de afdeling Engineering. Je komt dus direct in dienst bij Vanquish Yachts!

Waarom wil jij werken bij Vanquish Yachts?
Vanquish ontwikkelt en produceert naast de “sport boats” tevens superjachten tot 35 meter. Deze divisie wordt steeds groter en de vraag naar onze jachten is groot. Door onze ontwikkeling zijn we op zoek naar een collega welke onze Project Engineer komt ondersteunen.

De rol van Engineerbij Vanquish Superyachts
Als Engineer val je hiërarchisch onder de Project Engineer. Onze Project Engineer is ook de vraagbaak van het project en begeleid jou in de dagelijkse werkzaamheden. Het vakgebied beperkt zich niet tot 1 klein onderdeel, maar je houdt je bezig met Interieur, Exterieur, Casco, Werktuigbouwkunde of delen van de technische installatie.

Hoe ziet jouw dag er dan uit? Gedurende een heerlijk bakje koffie is er een kort overleg over de planning. Daarna stap je aan boord om zaken op te meten en dit daarna op kantoor om te zetten naar een technische tekening. Wij waarderen jouw eigen inbreng en initiatief en bieden je ontwikkeling in je rol en functie! Het salaris van deze rol vertaalt zich naar de inschaling in de Klein Metaal CAO.

De basis / wat verwacht Vanquish Yachts van jou?

  • Technisch onderlegd in jouw vakgebied;
  • Achtergrond of affiniteit met Jacht- en Scheepsbouw;
  • Kennis en ervaring met 3D software, wij werken met Solidworks en Rhinoceros;
  • Oog voor kwaliteit, durft initiatief te nemen, bent een teamspeler;
  • Ervaring en kennis met materialen als RVS, Metaal en natuurlijk Aluminium;
  • Zin in een nieuwe uitdaging in een informele organisatie, waar passie en ambitie voorop staan;
  • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer, we werken op meerdere locaties.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

/ FOLLOW US

Solliciteer op de functie

Engineer Superyachts.

send
Engineer Superyachts

Our website uses cookies to optimise our services. Moreover, we would like to show you personalised ads on the internet based on your use of www.vanquish-yachts.com. If you agree to the latter, please click ‘I agree’. For more information, read our Cookie Statement and our Privacy Statement.